Παραλία Κύμης, Εύβοια 340 03, +30 22220-22500, info@kymipalace.gr

Kymi Palace

Come and enjoy

Δραστηριότητες

  • 001
  • 002
  • 003
  • 004
  • 005
  • 006
  • 007
  • 008

 

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ
Ζήστε μια μοναδική εμπειρία κάνοντας αναζωογονητικούς περιπάτους στα μονοπάτια γύρω από την περιοχή της Κύμης. Οι εξειδικευμένοι οδηγοί μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τις ομορφιές των ορεινών όγκων της Κύμης.

Πεζοπορικά Μονοπάτια
Σύνολο μονοπατιών: 10
Συνολική απόσταση: 107.4 Km
Είδη διαδρομών: Κυκλικές, Διάσχιση
Επίπεδα δυσκολίας: Εύκολο, Μέτριο, Δύσκολο, Πολύ Δύσκολο
Μέγιστο Υψόμετρο: 993 m
Ελάχιστο Υψόμετρο: 0 m
Συνολικές ώρες πορείας: 49

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
Η περιοχή της Κύμης, προικισμένη με εντυπωσιακή φυσική ομορφιά, αποκαλύπτεται απολαυστικά μέσα από συναρπαστικές ποδηλατικές διαδρομές. Τα δάση και η πυκνή χαμηλή βλάστηση, το λιτό αλλά επιβλητικό ορεινό τοπίο και μαζί οι πανέμορφες γραφικές παραλίες, συνθέτουν ένα πλούσιο σύνολο από εναλλασσόμενες εικόνες για αξέχαστες ποδηλατικές (και όχι μόνο) εμπειρίες. Το ελατοδάσος στα Κοτύλαια, οι χωματόδρομοι προς το Κάστρο και προς το Έντζι, οι δρόμοι και τα μονοπάτια προς τις παραλίες Θαψά, Ναυτικό και Άγιος Μερκούριος (Μουρτερή), προσφέρονται ευκολότερα η δυσκολότερα στους ποδηλάτες ως «ένδοξα πεδία δράσης» αλλά και ως αξιόλογοι προορισμοί. Παράλληλα το ειδικά σχεδιασμένο «μονοπάτι κατάβασης ποδηλάτων» και το μικρό «ποδηλατικό πάρκο» κοντά στην Κύμη, αποτελούν χώρους που συντονίζουν πολυάριθμους φίλους της ποδηλασίας, αρχάριους και προχωρημένους.

Ποδηλατικά Μονοπάτια
Σύνολο μονοπατιών: 7
Συνολική απόσταση: 87.3 Km
Είδη διαδρομών: Κυκλικές, Διάσχιση
Επίπεδα δυσκολίας: Εύκολο, Μέτριο, Δύσκολο, Πολύ Δύσκολο
Μέγιστο Υψόμετρο: 993 m
Ελάχιστο Υψόμετρο: 0 m
Συνολικές ώρες πορείας: 36

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ – PUMPTRACK
Μία καλοσχεδιασμένη κυκλική διαδρομή με στροφές και βουναλάκια (Burms & Rollers) δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και προχωρημένους, να γνωρίσουν με ασφάλεια τον κόσμο του ποδηλάτου. Αν θέλεις να δοκιμάσεις και δεν έχεις ποδήλατο υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτου και εξοπλισμού.
Απόσταση: 400m
Δραστηριότητα: Ποδηλασία
Είδος διαδρομής: Κυκλική
Επίπεδο δυσκολίας: Εύκολη
Όριο ηλικίας: 5+

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ
Αν αγαπάτε την περιπέτεια και τα απαιτητικά σπορ του βουνού, όπως η αναρρίχηση, οι ορεινοί όγκοι και το βραχώδες τοπίο, θα σας ενθουσιάσουν. Σε απόσταση μόλις 25 λεπτών από το ξενοδοχείο, μεταξύ των χωριών Βρύσης και Μανικίων, θα βρείτε πλήρως οργανωμένα πεδία αναρρίχησης, τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους.

ΙΠΠΑΣΙΑ
Ένας υπέροχος χώρος για ιππασία έχει διαμορφωθεί μέσα στα πλατάνια, κοντά στο ρέμα του Μανικιάτη και το λόφο Βιγλατούρι του Οξυλίθου, κατά πολλούς τοποθεσία της αρχαίας Κύμης. Προσφέρονται μαθήματα αθλητικής ιππασίας, περιηγήσεις, θεραπευτική ιππασία και ιπποθεραπεία. Αγαπημένη δραστηριότητα των παιδιών αλλά και μεγαλύτερων που θέλουν να έρθουν σε επαφή με τα άλογα.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ – ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ
Στην περιοχή, περιτριγυρισμένη από θάλασσα, υπάρχει ανεξάντλητος βυθός για εξερεύνηση. Δύο καταξιωμένες σχολές προσφέρουν μαθήματα καταδύσεων, οργανώνουν ομαδικές καταδύσεις για πιο έμπειρους και διαθέτουν εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ (κανό, sup και scooter).